Kontroller med varningar och ensamhetens lycka

Förra gången vi var i Bockeboda var det både snö, kallt, slirigt och myggfritt. I dag var det bara slirigt.
Dessutom fanns det ett helt gäng Hitta ut-kontroller nu som inte fanns då och vi hittade varenda en.

Det var betydligt svårare att synka ett hopp efteråt.

Det var väl kanske också tur att vi inte hade kollat så noga på alla varningsskyltarna innan. Haha

Picknickstället blev en liten bit bort i fina Uddarps naturreservat.

Med facit i hand hade vi verkligen tur med vädret för trots att SMHI skrivit “inget regn” för hela dagen så har det kommit skurar som dränkt både vägar och blomsterarrangemang samtidigt som Tor åkt rally på himlen. Jag lyckades vara på gymet precis när den värsta omgången höll på. Kanske var det kraften i det i kombination med åskan som gjorde att jag fick extra energi och inte alls lyckades hålla mig till planen om ett lugnt pass. (?)

Lite tveksam var jag till kvällsbadet pga Tor men när det där viruset planterat sig verkar inte ens åska kunna stoppa det. Åskan försvann dock, regnet lugnade sig och jag var märkligt nog helt själv både på bryggan och i vattnet. Folk verkar inte fatta vad de går miste om! Fast jag klagar verkligen inte för det är ljuvligt att få ha allt helt för sig själv.

I morgon får vi finbesök och jag längtar som en tok!

Kram från Ingmarie