Som förr

Det har nästan känts som jag inte flyttat härifrån utan det var en dag som förr.

Eller så kallar man det hela en nostalgi-dag.

Den började med en härlig löptur tillsammans med Kari på välkända stigar och spår. Dvs sånt som vi gjort oräkneliga gånger förr. Vi fortsatte prata i princip där vi slutade förra gången inklusive uppdateringar om allt som hänt sen sist. Löpning och tränings/löpar-vänner. Vilken grej alltså! Absolut ovärderligt! Rörelse och träning, upplevelser, samtal och (för det mesta) frisk luft. Fatta mig rätt, jag värderar alla mina vänner men det är något slags särskilt vänskaps-band som bildas när man tränar tillsammans och särskilt när man tänjer på sina gränser.

Vi tog det helt planlagt väldigt lugnt i dag och jag njöt lite extra av att vara i “min” skog igen. Jag trodde faktiskt inte jag skulle komma att sakna den så här mycket. Man blir lätt hemtam och ser inte längre det fina. Att komma bort är verkligen nyttigt!

Under alla år vi bodde i Bagis var jag inte en enda gång på Bonne Femme och det är verkligen pinsamt dåligt! Detta är ett guldställe med en massa gott att välja mellan!

Det svåraste var att välja men jag är säker på att  det hade blivit toppenbra oavsett vad vi valt.

Nu när jag ändå är här så passade jag även på att gå till “min” kiropraktor utan att egentligen ha några större problem. Träningsvärk kan inte ens han bota. Haha! Jag vet dock att Micke är en rackare på att hitta både det ena och andra som ev. kan bli ett problem och han gör alltid att min kropp mår ännu lite bättre.

Sen var jag badsugen och tog mig till ett av alla mina favvoställen här. Det var blåsigt, guppigt och jättehärligt!

Trots att jag körde tre pass på mitt kära SoFo-gym i går så ville jag dit igen. Dock var jag inte sugen på mer hög puls och träningsvärk så det blev ett väldigt skönt Yin yoga-pass där jag samtidigt fick träffa bästa Kajsa igen!

Så även om min tand inte blir klar och jag har åkt hit med “ogjort jobb” så har det varit underbara dagar. Nu är det bara att hoppas att tåget funkar lika klanderfritt hem som hit. (Jag har fortfarande inte skrapat Triss-lotterna för inbillar mig att turen sitter kvar i dem. haha)

Kram från Ingmarie