Tid

Det här med tid är verkligen fascinerande för tänk så otroligt långsamt en timme kan gå när man t .ex väntar på bussen/tåget som är försenat, och så fort den kan gå när man har skoj!
Vad timmen på gymet tog vägen vet jag inte riktigt men fort gick den! Tror dessutom att den kommer ge mig ännu mer träningsvärk… Körde olika slags “superset”, dvs när man gör flera övningar tillsammans, och lyckades väldigt bra tycker jag.


Egentligen hade jag inte tänkt ta omvägen till havet hem efter gymet för jag vet ju att bryggorna är obrukbara och jag var inte alls sugen på att klafsa i tången men så gjorde jag det i alla fall. Cyklade dit för någonstans hade jag ändå en förhoppning om att det skulle vara bättre och vet du, det var det! All tång är inte borta men tillräckligt för att man utan problem ska kunna ta sig ner till vattnet igen.

Det visade sig också att duscharna fortfarande var i gång så jag kunde skölja bort den värsta sanden och sjögräset. Jag bjöd de förbipasserande på den annorlunda duschen. Hade ingen handduk men det funkar (nästan) lika bra med en (svettig) t-shirt.

Efter det där var jag åter redo för jobbet.

När tycker du att tiden går fort?

Kram från Ingmarie