Före och efter

Att man blir piggare, gladare och starkare av träning är ju varken någon hemlighet eller nyhet. Före och efter ett pass kan man verkligen förvandlas helt!
Före löppasset i morse hemma i Åhus var jag seg, frusen och trött pga för lite sömn men efteråt var jag piggelin igen! Samma sak i kväll innan Transformer-passet på Sats här i Halmstad. Eller inte riktigt för jag var ganska pigg redan innan faktiskt men det blåser halv storm och regnar så det var klent med värme i kroppen men det är också då det är extra skönt att ha möjlighet att få träna inomhus!

Efteråt var jag genomsvettig och jättelycklig. Precis som det brukar bli alltså.

Den största före-efterförvandlingen har dock varit vår lilla lya här. Så här såg det ut för två veckor sedan.

Nu ser det ut så här!

Det blev supermysigt och jättefint tycker vi! Hantverkare må vara urkassa på att hålla tider och tidsplaner men det de kan göra är ofattbart för en sån som mig som tröttnar bara på tanken att snickra.

Kram från Ingmarie