Olöst “problem”

Nu har jag kört RPM nr 99 så många gånger att jag minsann tror jag skulle kunna instruera det med exakt samma ord som Glenn & Co. La till “Sprint nr 31” för att få lite överraskningar. Sen var jag väldans trött.

Jag var också väldans badsugen men det är verkligen kört på de vanliga ställena. Helt otroligt vad blåst och kyla kan ställa till det i naturen!

Stegen syns inte ens…

 

Det här är en slags blandning av tång, snö och is som är både farlig och svår att gå på. I vattnet är det en sörja av tång och is.

 

Handikapprampen byggdes upp efter första stormen men den höll inte särskilt länge…

 

In-isad men åtminstone hel

Tänk om det hade varit lite fart i kommunen och de genast hade fixat något ställe för oss badsugna! Men icke. Tvärtom verkar de inte vilja göra något bra för att främja uteliv. De högg ju t o m ner en hel skog för att göra industri. Helt sjukt när det finns massor av andra ställen som hade passat bättre. Som du nog har förstått är jag en smula besviken på en hel del här och därför kommer det bli en förändring i mars. Fortsättning följer!

Så jag gjorde som i går… Som sagt var bättre än inget!

Jag fick dock tips av en likasinnad på gymet på ett ställe som kanske kan funka . Hoppas hoppas! Grannarna tycker nog jag är tillräckligt konstig ändå… Haha!

Passet var i alla fall allt utom kylande. Egen styrka + crosscage. Ruskigt skoj!

Kram från Ingmarie