Lyxiga aktiviteter

Jag har ju berättat om Yael innan, hon som har bl.a Athletic yoga, och hur mycket jag gillar hennes klasser. Hon är utan tvekan en av de bästa instruktörer jag någonsin träffat och de är ju en del genom åren.
Dagens yoga var lika bra som alltid. Varje vecka är det nya flöden och nya utmaningar. Jag begriper helt ärligt inte hur hon hinner och kan få ihop så många variationer. Helt makalöst! Det är en sådan oerhörd lyx att få ta del av hennes kunskap så här enkelt. Bara boka i appen och sen ta sig dit.

I dag hade hon dessutom ett extra-insatt meditationspass som jag (såklart) var med på. Jag gör ju det själv lite varje morgon men det är extra lyxigt och skönt att få någon som guidar en i en varm, tyst och lugn sal.

Fick även till lite styrketräning, sim och jaccuzzi-chill.  Sports&Wellness är verkligen en stor lekstuga för träningstokiga oavsett vad det gäller och vilken nivå man är på. Här finns aktiviteter för såväl barn som mittemellan och äldre. Allt finns. Även t ex handdukar, schampo, balsam, hårspray och olika slags bastuar. Det enda jag saknar är ett isbad. haha

Lunchen åt jag ute på en stilla och tyst plats nere vid floden bland flådiga gårdar och vackra djur.

Jag fick också ett ryck och spontananmälde mig till ett lopp som jag förhoppningsvis kan berätta om i morgon. Dagen som sådan kanske inte var bästa laddningen men ännu en film i (hemma)biosalongen var det garanterat!

Kram från Ingmarie