Flodspring och nya goggels

En sak jag upplever annorlunda mot alla andra gånger är att det är inte alls lika många löpare nere vid floden. Förr var det alltid flera stycken oavsett dag och ofta även grupper med elitlöpare.
Jag kör på ungefär samma tid som jag alltid gjort men det kan ju hända att “alla andra” ändrat på sina..
Egentligen tror jag det beror på att dt inte är så mycket elitlöpare här just nu och det verkar över lag ha avtagit. Tror att det är en kombo av ekonomi och efterdyningar av den där covid då många inte kunde/ville/fick resa. Jag har inte kunnat åka hit förrän nu eftersom jag vägrat ta experiment-sprutorna. Något jag är tacksam över ju mer jag lärt mig. Dessutom vet vi ju att de inte skyddar varken mot att smitta eller smittas så rent resmässigt/folksamlingsmässigt är det ju bara fjantigt att det krävts diktatoriska “vaccin-pass”.

Hur som helst.
I dag såg jag i alla fall två andra som sprang. Det kanske var fler för det där med fokus blir lite svajjigt när man (läs jag) kör intervaller. Åtminstone på slutet. Haha!

Det blev en fartlek med 30 st 60-30 sekundare. Dvs 60 sek “snabbt” och 30 sek väldigt långsamt.
Sol, hyfsat ok vind, vacker utsikt och snabbdojjorna. Vad mer kan man liksom begära?

 

Fortsatte på gymet och fick ännu tröttare muskler. Gårdagens yogaintervaller gjorde sig påmind…

När jag träffade Erin i söndags fick jag ett par tonade goggels av henne. Mina ligger nämligen fint kvar hemma..
Såklart ville jag testa dem i solen och wow alltså! Som gjorda för mig! Jag älskar solen men den är inte bra för ögonen när man är i super-reflekterande bassäng-vatten!

Kram från Ingmarie