Hoppla!

Hittills har mina “långpass” varit runt 2 timmar och jag har varit ganska mör efteråt. Även när jag tagit det lugnt dagen innan. Backarna och höghöjden har helt enkelt tagit en hel del energi.

Just därför hade jag inga höga förväntningar i dag, gårdagen var ju trots allt ganska tuff, och hade inte tänkt kuta mer än 90-120 min och då väldigt lugnt. Solen sken och första kilometern var som att springa i djup lera med blyskor.
Men jag stretade på och i första nedförsbacken kändes det plötsligt ovanligt lätt och sen bara fortsatte det!
Backarna var förstås jobbiga men den enda gången jag gick var när det var omöjligt att springa pga stenar/rullgrus eller när jag passade på att dricka och ta en tugga från en bar jag hade med mig. Jag pausade dock inte klockan för jag ville se hur lång tid det verkligen tar. 22 grader i skuggan och inte ett moln på himlen. Maximal lycka för mig!

Efter 2 timmar bestämde jag mig för att sikta på 2,5. Fick förlänga och förlänga (kändes det som) men jag prickade det perfekt! Så himla glad att det kändes så bra!

På köpet fick jag 500 höjdmeter men jag fattar inte riktigt hur Garmin funkar för visst borde jag ha lika mycket ner som upp när jag börjar och slutar på samma ställe?

Känns bra att ha klarat detta inför Cedro loppet!

Bassängen var poppis i dag men jag fick ändå till ett bra pass i egen bana.

I morgon ska det både bli extra varmt och extra roligt!

Kram från Ingmarie