Suger ut det sista och laddar för i morgon

Sista dagen på vår lilla roadtrip i dag. Egentligen i går men vi bestämde oss för att stanna en natt till här i Pagosa Springs både för att hinna se och uppleva lite mer och för att ha en lite mer chill dag utan en massa bilåkande. Det blir tillräckligt mycket i morgon men jag har hittat en perfekt rastplats!

För att jag inte varken skulle springa fel eller för mycket valde vi att åka till Coyote trail som är en rundslinga.

Nu blev det ändå inte bara rundan för jag hade så mycket spring i benen att jag fick vända x flera och springa tillbaka till Anders. Det var så makalöst vackert att vi totalt tappade hakorna. Ganska kuperat (såna där långa sega backar som jag älskar), en del gegga efter snösmältningen, ytterst lite “bröte” och ett mycket varierande landskap med allt från ängar i dalen till höga träd med milsvid utsikt.

Jag höll mig till att springa under en timme, 55 minuter för att vara exakt, men jag hade lätt velat göra den en gång till åt andra hållet.

Om du undrar över våra olika klädval så beror det på att A är en smula ljusskygg (läs rädd för att bränna sig och förblir därmed alltid ljusskygg) och har inte riktigt  fattat att +2 grader på morgonen snart förvandlas till minst 15 till när solen kommer fram

Sen gjorde vi som i går och drog till byn och “gratis-hotspringen”. Flodvattnet var högre i dag så det kom in lite isvatten i det varma men det var ändå jättehärligt. Jag for upp och ner på varje sida för att få njuta av båda. Hot på ena sidan och smält isvatten på den andra. Kan det bli mycket bättre!?

Varje gång vi varit där har vi träffat en massa trevliga människor från när och fjärran och samtalen har blivit lika varierande som i jaccuzzin “där hemma”. Väldigt roligt och spännande. Man lär sig onekligen

en hel del om både människor och USA på det viset.

Nästan precis jämte oss ligger ett stort fint “Recreation center” med både pool och gym. Såklart jag var “tvungen” att testa det också. haha.

Här bor förresten vi just nu. Eget litet hus med allt man kan behöva.

Vi har helt klart lyckats pricka in bästa tiden överallt för det är precis före den stora invasionen så vi har sluppit köer och trängsel. Samtidigt är allt öppet och “redo” för det som komma ska. Att vi haft sån tur med vädret är helt otroligt! Det kunde ju varit som i måndags hela tiden!

Kram från Ingmarie

2 Comments

    • Ingmarie

      Roadtripen är över och A åker hem om en vecka medan jag blir kvar tills visumet går ut. 🙂

Comments are closed.