Min plats

Du som följt mig genom åren och du som känner mig vet att Albuquerque har en gigantisk plats i mitt hjärta. Det är därför jag åkt hit 20 + gånger, aldrig längtar härifrån men alltid längtar hit. Faktum är att jag tror inte det går en enda dag utan att jag tänker på det här stället.
Varför?
Jag kan inte sätta fingret på exakt vad det är helt enkelt eftersom det är så många olika faktorer och kombinationer som gör helheten.
Visst är jag ledig från “vanligt” jobb men jag har mina uppdrag och tider att passa även här så det är inte bara det att jag är fri från arbete. I så fall skulle det ju räcka att åka till Växjö och leva drönarliv. haha

Det är bl.a bergen, solen, himlen, naturen, stigarna, maten, utsikterna, människorna, ljuden, djuren, dofterna, luften, konsten, kulturen, utbudet och tystnaden som på något vis gör helheten jag så innerligt älskar här.

Och hur skulle jag inte kunna älska att springa här?

På gymet/gymen finns allt jag behöver och lite till plus att det finns massor av bra klasser. Dvs sånt som jag gillar! I dag fick jag t o m gratis massage när jag var klar med allt!

Simma i bassäng ute året runt önskar jag fanns i Sverige. Det är en helt annan grej än att vara inomhus. Oavsett väder. Faktum är att det är nog extra härligt när det är riktigt kallt men en dag som denna är det outstanding!

Kram från Ingmarie