Folktomt & goda nyheter

Jag har “listat ut” när det är som mest folk i bassängen och väljer såklart därför att inte komma dit när det är rusning men i dag var det ovanligt lugnt. Det var bara jag och en till vid lunchtid! Men vi klagade inte och jag fick till ett makalöst bra pass!

Att det är gott om plats på trailsen kan jag mer fatta för det finns ju oräkneliga att välja mellan plus att det är ett stort område. Helt ensam är man dock aldrig och det är bra för dels är det skönt att veta att någon troligtvis kommer hitta mig om något händcer och dels vill jag fler ska vara ute och njuta av allt detta vackra!

Ser du nyckelpigan?

Det var ganska gott om plats på Yoga-intervallerna också men det var också bra för vi behövde allt syre vi bara kunde få! haha!

Jag försöker måla så mycket som möjligt och just nu är jag inne i ett bra flow. Några grejer börjar bli klara men inte denna. Vet (som vanligt) inte var det kommer sluta heller.

Så till en annan väldigt bra grej! Äntligen har ännu ett sk “covid-vaccin” förbjudits och tagits bort från marknaden i hela världen. Må sanningen fortsätta komma fram och de ansvariga få till svars.
Med tanke på att det kommit fram att Pfizers injektioner ger biverkningar på hela 1 av 800 vilket är en extremt hög siffra å borde det vara dax där också men tyvärr har de stor makt på alla håll och kanter. (Som jämförelse så ska man veta att svininfluense-vaccinet drogs in när biverkningarna var 1 av 16 000 – 50 000.)

Citerar här Max Lundqvist;
En allvarlig biverkning är en sådan som leder till döden, är livshotande, nödvändiggör sjukhusvård eller förlängd sjukhusvård, leder till invalidisering, medför missbildning eller är annan medicinskt viktig händelse.
Den Kanadensiska immunologen och virologen Jessica Rose har analyserat biverkningsrapporter. Hennes slutsatser är:
1. Biverkningen är i stort sett alltid orsakad av vaccinet.
2. Antalet rapporter skall multipliceras med 31 för mer korrekt siffra (underrapportering)
Inför massvaccinering mot svininfluensa så sa man att vi slutar om det överstiger 50 döda (i världen). Man slutade omedelbart vid 53 döda
Döda i Europa efter covid-injektion 2021 (dvs flera år sedan): Cirka 30.000
Döda i USA (VAERS): Cirka 20.000
Multiplicera med 31
I SVT Morgonstudion, 1 december uttalar Richard Bergström, Sveriges vaccinsamordnare, att 1,5 miljarder människor har fått Pfizers och Modernas mRNA-vacciner ”utan egentligen några allvarliga biverkningar eller problem” och uppmanade alla ovaccinerade att omedelbart låta sig vaccineras. Journalisten ställer ingen motfråga.
Sanningen är den att aldrig under vaccinhistorien har ett vaccin lett till så många dödsfall och svåra biverkningar.
Man ska också veta att de där sk “säkerhets-studierna” inte finns ö h t. Än en gång, må de ansvariga få stå till svars och få sitt straff.
Kram från Ingmarie