Inget behov av hårfön i alla fall

Det blåser minst sagt friskt på bästkusten och det verkar hålla i sig. Jag må ha kort minne men jag kan inte komma ihåg att det brukar blåsa så här mycket så länge! (???)  Å andra sidan är det nog ovanligt varmt också så kanske det hänger ihop på något vis?

Min löptur blev på Prins Bertil stigen. Vår lilla extra-lya ligger mindre än en kilometer från både den och havet så det är hur perfekt som helst!

Den där blåsten kom banne mig från alla håll och kanter och jag fick slita rejält emellanåt när den höll på att slå undan benen på mig.
Men solen sken och naturen visade sin absolut bästa sida så hur tuffa (mot)vindarna än var så vore det skämmigt att gnälla för det här är både en lyx och en ynnest att få uppleva!

Efter Sats-planering och jobb, jag och Linda drar i gång utelöpning nästa vecka i Halmstad, så var badsuget så stort att jag nästan svimmade. Det var verkligen ljummet i vattnet och vågorna såg till att min fina frissa från i går är ett minne blott. Men vad gör väl det när det är pga detta? Och det torkade på rekordtid!

Nu är vi hemma i Helsingborg igen och fortsätter med vårt flyttfixande och det känns både rätt och roligt!

Kram från Ingmarie