Ensam!

Det tar alltid ett litet tag innan man liksom lär sig när det är bäst att träna i en simhall (och på ett gym) om man är ute efter att inte behöva trängas med en massa andra med samma mål.
Hittills har det varit bra med plats både i bassängen och i dusch-rummet på Filborna men aldrig trodde jag det skulle vara så här en söndag förmiddag!

Inte en kotte i hela bassängen varken i eller ovan vattnet.
I den andra simbassängen, ja det finns två, var inte tom men inte heller full. Jag var tvungen att gå och fråga om jag fick simma där. Haha!
Det fick jag! Kändes sjukt lyxigt!

Resten av dagen har vi haft finbesök av lillebror och Noel och varit hos världens bästa mamma för att fira henne. Egentligen ska man ju såklart fira henne varje dag och egentligen tycker jag alla dessa kommersiella dagar är ganska fjantigt. Själv har jag inte ens en namnsdag att fira. Borde det inte  finnas en “systerns”, “sambons” eller “dotterns” dag?

Kram från Ingmarie