Långpass, finbesök och gåvor från Moder jord

Knappt två-siffrig temperatur, friska vindar och rikligt med regnskurar. Med andra ord inte mitt väder men det är väl också (tyvärr) typiskt svensk sommar så det är bara att gilla läget. Men inte ens kylan och vätan kan ta bort lyckan av att få och kunna springa här. Provade några nya vägar österut och norrut och hamnade till slut i Laröd och Hittarp innan jag vände tillbaka och sprang utmed havet upp i Pålsjöskogen innan jag var tillbaka hemma.

Jag frös så mycket, särskilt om händerna, att jag nästan inte fick upp nyckeln och jag är väldigt tacksam både över att det är en bricka som låser upp ytterdörren och att vi har hiss för benen hade förvandlats till två ispinnar efter de där 21 km.

Men med varm dusch och mat i magen så var allt bra igen och när vi fick finbesök av mamma och Ulf hade det slutat regna och vi fick en fin promenad i mestadels medvind.

Vi hann precis hem innan det öste ner igen men när solen äntligen visade sig en liten stund bjöd Moder jord oss på detta! Hon vet verkligen hur hon ska få oss på gott humör igen vår fina Moder jord.

Kanske det var därför jag också fick ett extra härligt och vilt bad. Det var så vilt att jag inte vågade släppa stegen för det var ett galet sug i vågorna.

Kram från Ingmarie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *