Onödigt och totalt meningslöst gnäll

Jag är en egoist för även om jag helst vill ha sol varje dag så tycker jag det är ok om det är skrotväder när jag jobbar men när jag är ledig vill jag ha FINT väder. Inte detta..

Det gick ju an när jag cyklade till simhallen för jag skulle ju ändå bli blöt men hem hade varit najs om jag slapp en extra dusch..
Men det är som det är och man har egentligen inte några problem om en typsik svensk sommar är det största bekymret. Haha!
Jag hade dessutom hela simhallen för mig själv så jag ska verkligen inte gnälla!

Inte nog med det. Jag vann ett litet pris när jag snurrade på “hjulet” på Sats Trainingday. Förvisso bara en dryck, som jag inte ens gillar, men eftersom jag glömt min egen flaska så var den välkommen och absolut bättre än ingen alls. Jag var dock för mätt efter frukosten så jag skippade de andra godsakerna som det bjöds på.

Jag överlevde förresten gårdagens 11-timmars pass. Ja det har du såklart redan fattat. haha! Fast vem vet, det kanske är jag som skriver från himlen med tanke på min kompis i bakgrunden.

För att spara benen både till jobbet och morgondagens äventyr blev det bara en kort tur i skogen i går men åh vad den var härlig!

Morgondagen ja. Den kommer bli en utmaning för mig men jag kommer inte kunna skylla på ev “misslyckande” varken på vädret eller sällskapet. Jag längtar i alla fall med en skräckblandad förtjusning jättemycket efter i morgon!

Kram från Ingmarie