Äntligen!

Äntligen några dagar med Ingmarie-våder. Då gäller det att max-njuta och max-nyttja det! Jag lyckades dessutom göra det i mina två favvo-element.

Skog och hav.

Trailrun i skogen på riktigt pigga ben men jag tog det easy. Njöt av ljuset, dofterna och ljuden. Kan verkligen inte förstå de som springer med musik i öronen utomhus. Då missar man ju inte bara naturens ljud utan även på något vis sina tankar och känslor för hur det än är så distraherar musik. För mig är det just en stund med mig själv, min andning och naturen jag vill ha och behöver och då vill jag inte ha något som stör.  Undantag är förstås bra sällskap men det märkliga är att ju längre man springer ju mer brukar samtalen bli både djupa och viktiga. Det finns ju också en slags oskriven regel att det man pratar om på en löptur stannar där så då är det lättare att prata om det mesta.

Havet var så stilla som det nog någonsin kan bli i dag och jag tror inget hade kunnat stoppa mig från att simma i det. Finns inga ord över känslan. Jag var så lycklig att jag nästan grät en skvätt.

Så obeskrivbart tacksam över att ha allt detta så nära och så lättillgängligt.

Kram från Ingmarie

4 Comments

  1. "Herr" Johansson

    YAY!

    Blåbären har kommit upp till sthlms-trakten 👍

    Upptåckte något svagt blått i blåbärsriset när jag var ute och kutade. Jodå, det var små blåbär på tillväxt. Smakade dessutom helt ok.

    Prognostererad “värmebölja” på nästan 30C och lite regn i slutet på veckan kommer att göra underverk för tillväxten. Dags att plocka fram bärblockare och rensbord, för nästa vecka drar jag igång årets bärplockarfest 😀

    P.S. Hade jag haft musik eller en ljudbok i öronen hade jag sannolikt missat årets (tidigare än vanligt) blåbärspremiär D.S. 😎

    • Ingmarie

      Grattis! Jag har inte sett några här ännu men det är inte riktigt den typen av skog där jag kutar. Jag hoppas hitta vildhallon för det älskar jag!
      “Värmeböljan” verkar ta slut redan till helgen och jag kan inte låta bli att undra över alla varningar om att temperaturen på jorden stiger…Men vi kanske lever i ett undantag här i norr? 😉

      Lyssnar gärna på både musik och poddar men inte när jag kutar!

  2. Jag springer alltid med musik i öronen om jag inte springer med någon. Jag gillar inte att höra min egen andning. Sitter såklart bara i huvudet men jag tycker att det blir jobbigare att springa när jag hör min flåsiga andning.

    • Ingmarie

      Intressant! Varför vill du inte höra din andning? Själv vill jag både höra och känna min andning! 😀

Comments are closed.