Blött & kallt

11 timmars jobb i går igen. Hyfsat lugnt med akuten-mått mätt men jag kan berätta att man är ganska mör när man går hem..

Det här s.k “sommar-vädret” gör ju inte det hela enklare. Hur mycket regn finns det egentligen? Den där klimatpåverkan och hotet om överhettning verkar helt ha skippat Sverige… Jag var både plaskblöt och genomfrusen efter mina cykelturer i går. Först till/från gymet och sen till/från jobbet. Tur gymet är inomhus och tur vi har jobbpyjam..  jag menar jobb-kläder att byta om till!

Min måndag har förvisso varit en ledig sådan men den började med ett 2,5 timmars (!!!!) besök hos tandläkaren. Hujedamej! Jag hoppas på ett något kortare i morgon…
Enda träningen jag vågat mig på (pga blödningsrisk) var vattenlöpning och det var såklart helt klart bättre än inget men jag hade verkligen velat göra något som fick upp värmen i min kropp en smula mer.

Kram från Ingmarie

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *