Dubbelintervaller och en båttur

Ledig måndag när solen velat visa sig lite är minsann extra fint.
Kände mig nästan både dopad och hög bara därför! Snacka om att vara svältfödd på sol…

Det här har jag såklart tagit till vara på till 100%.
Det gäller ju att passa på!

Planen var 12 x 2 minuter med 1 min vila i Olympiaparken. Det blev 16. Inte för att jag inte var trött efter 12, för det var jag, utan helt enkelt för att jag hade både lust och energi trots trötta ben. Hur ofta är det så? Efter 16 st ville benen nästan inte ta mig hem men på något vis är det en underbar känsla när man vet varför!

Med mat i magen och medan tvättmaskinerna (i tvättstugan) jobbade så hojjade jag till Filborna för att simma och vilket pass det blev! Tiden bara försvann och jag intervallerna gick “snabbare” än på länge. Hurra liksom! “Snabb” simmare kommer jag aldrig att bli men däremot kanske lite snabbare.

När tvätten var klar blev det hojjen ner till stan och Öresundsbåtarna för att “tura” med mamma och Ulf. Tura betyder att man åker båten fram och tillbaka till Helsingör utan att gå av och man kan åka hur många gånger som helst på samma (billiga) biljett. Varje vända tar ca en timme och vi tog två.
När jag var väldigt mycket yngre och oklokare åkte jag ganska ofta till Helsingör med lika unga och okloka kompisar men det är sånt som som är preskriberat sen länge…  (Läs; jag är glad det inte fanns mobiler och mobilkameror då.)
I dag var det lugnt, sansat och supermysigt! Maten var inget att berätta om men ölen var god, utsikten vacker och sällskapet det allra bästa!

I morgon ska jag resa söderut igen både för att skaffa träningsvärk och för att bli ännu piggare.

Kram från Ingmarie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *