Hemma

Allt som oftast har jag lätt för att anpassa mig och känna mig ” hemma” där jag är för tillfället.

Men såklart finns det vissa platser som är mer hemma än andra. Som t.ex. skogen hemmavid och runt fina Flaten. Extra fint blir det på något vis när jag får dela upplevelsen med någon annan. Som med Annelie i dag.I skrivande stund sitter jag på tåget. Lite hemma det med för man boar ju snabbt in sig på sin lilla plats.?


Snart, snart är jag hemma i Halmstad. Och som jag längtar!?

Kram från Ingmarie.

7 Comments

    • Ingmarie

      Ja borta är också bra! Och jag känner mig ju tvärtom hemma nästan var som helst.?

  1. Och snart kommer jag hem till dig 🙂 Längtar efter en långguidning av Halmtads bästa löpning, bästa mat och bästa yoga!!!

  2. Och snart kommer jag hem till dig 🙂 Längtar efter en långguidning av Halmtads bästa löpning, bästa mat och bästa yoga!!!

Comments are closed.