Det är på verandan det händer

För det är här Sickla swimruns tisdagsgäng träffas. På verandan vid Hammarbybackens fot.


Vi börjar alltid med en massa chitchattande. Om hur träningen går, race som körts och race som ska köras, om vilka prylar som är bäst och annat livsviktigt.?

Strax efter 18 är de flesta ombytta och redo men är man inte det, ja då väntar vi andra. Ingen lämnas i sticket! This is a swimrun-family.
Sen kör vi! En del fort som fasen. Andra lite lugnare. Varvet är alltid detsamma och man brukar hinna med 3-6 varv på den där dryga timmen vi far runt. I och med att vi är så många så finns det alltid någon att hänga på. Eller jaga/bli jagad av om man är på det humöret. Men ingen lämnas någonsin ensam sist! Det ser bästa Janne, han som håller i allt, till. För som sagt var. This is a swimrunfamily och vi hjälps åt.?

Så småningom droppar vi tillbaks in på den där verandan igen. Vi chitcattar ännu lite mer, mumsar på något gott och analyserar dagens pass. Kontakter knyts och nya träningar planeras. Social samvaro när den är som bäst.


En del cyklar/springer både dit och hem i våtdräkten. Andra, typ fryslortar som mig, byter även om på den där verandan. Alla varianter funkar.


När klockan  närmar sig 20 vinkar vi bye bye till varandra och var och en drar till sitt. Ännu lite lyckligare! ❤️ Och sen börjar längtan till nästa verandaträff.

Kram från Ingmarie.

4 Comments

  1. Men Åååh så trevligt det där lät! Nästan så man måste flytta till Sthlm och börja med swimrun…. Fast just det, jag gillar ju fortfarande inte att bli blöt 🙂

Comments are closed.