Tips och inbjudan

Nu är det höst. På riktigt. Temperaturen sjunker, löven skiftar färg, naturens lukter förändras och dagarna känns kortare när mörkret sakta kryper på. En del kan känna både en slags trötthet och missmod över detta. Andra älskar det. Vi är ju olika. Jag tillhör de som lätt kan bli smådeppig av mörkret, tända ljus räcker liksom inte för mig,  men jag har märkt att sedan jag för flera år sedan började med  D-vitamin hanterar jag det hela väldigt mycket bättre. Det är ju inte för inte den kallas för solens vitamin. ☀️

Hitta på skojiga (ljus)grejer hjälper förstås också. Så nu kommer jag och Coach Nicolas att ordna 8 veckor med trail- och pannlampeträning inkl. styrka och rörlighet.


Jag ser det som ett ypperligt tillfälle att utmana mig själv ännu en gång. Är ju egentligen inte någon stor fan av mörkerlöpning. Mest för att risken att snubbla drastiskt ökar och snubbla kan göra skitont! Det är även ett supertillfälle för mig att lära mig mer om både traillöpning och att kuta med pannlampa på obanad reflexbana.  Jag är nämligen mer känd som hon som snubblar på sin egen skugga än hon som susar över stock och sten.? Som “tack” ska jag bjuda på styrke- och rörlighetsövningar som blir en utmaning även för Nicolas the Superman. Hehe.?

Nu vet jag att inte alla som läser här bor i 08a land men kanske du känner någon som kan vara sugen. Det kommer bli tokskoj! Faktiskt helt galet skoj! Här hittar du all info. Träningsvärk ingår.?


Kram från Ingmarie.

4 Comments

  1. Men så coolt! Varför är Stockholm (som alltid) så långt bort? 🙁 Om jag inte vetat att du var en nattsuddare hade jag tvingat dig att springa med mig i svinottan den 30 oktober… för då är JAG i Stockholm 🙂

    • Ingmarie

      Är du?För din skull kan jag masa mig upp i smorottan! OM jag inte ska kuta lopp. 🙂 (Egentligen är jag varken morgon-eller nattsuddare. jag är bara en mittemellansuddare. 🙂 )

  2. Kul! För alla som tycker att mörkret är tungt att hantera tror jag att detta kan bli en perfekt ljuspunkt i tillvaron. Med täningseffekt garanterad. 🙂

Comments are closed.