Let me present

I teorin passar vi ett hus och en katt men i praktiken så är det vi som är gäster hos katten Dorothy.

Den här lilla madammen är ca. 3 år och bland det charmigaste, sötaste, roligaste och färggladaste som går på fyra tassar just nu.

Hon är så kelig att det inte finns några som helst gränser. Hon är enormt tjabbig och hon älskar att hänga i soffan, kolla tv, bli buren, sitta på bordet och bre ut sig i sängen. Om någon av oss ligger i vägen lägger hon sig helt enkelt på den personen.

Hon gillar yoga också. I alla fall mattan.

Och att hjälpa till med skrivjobb, surfa och googla.

Bäst är hon nog ändå på att ta rast…

Och se cool ut.

Men mest är hon bara så söt att man dör sötdöden flera gånger om dagen.

Kram från Ingmarie

 

 

4 Comments

 1. Leo

  Katter är underbara. Vilken härlig semester ni har! Njut! Det enda jag kan tänka mig skulle vinna kampen om sötast är väl en liten koala björn. Hoppas ni får se några.
  Kram!

  • Ingmarie

   De finns inte på denna sidan. 🙂 men det finns många andra djur och jag gillar att det är så mycket kor, hästar, får och grisar som går i stora hagar. 🙂 KRAM

 2. HUR (!) får man tag i en sån katt? 🙂
  Jag skaffade ju en yngre förmåga när min älskade svarta “fjant” gick bort. (Kelig som tusan) men den nya yngre herren förstår inte ALLS grejen med att gosa i soffan… 🙁

  • Ingmarie

   Undrar jag med.? Tror de fick henne ( och ett syskon som tyvärr dött) från ett shelter.Funderar på hur jag kan ta med henne till Sverige…?

Comments are closed.