Söndagsskoj

I dag måste det varit spinningrekord i vårt land med tanke på hur många som verkat köra Vasalopps-spinning. Jag är för klen för sånt. Och för lat. Även om jag gillar det så tycker jag inte det är SÅ skoj att jag vill gå upp i snorottan för att sitta inomhus och svettas i 4 timmar. Inte ens fastän det serverades käk.

Två timmar räcker finfint för mig. Då kör jag tills svetten tar slut helt enkelt. Och benen nära på lägger av. 


Instruktören undrar förresten nog hur i all sin dar jag behandlar mina vänner för jag har en ny med mig varje gång.?I dag var det bästa Lisas tur. Men jag vet att hon gillade det här lika mycket som jag.


Sen är det så finurligt upplagt att precis när spinningpasset är slut så börjar ett 75 min. Hot vinyasa yogapass på våningen under. 


Man behöver alltså inte ens kämpa upp för några trappor. Åtminstone inte förrän man ska lämna stället. 

Vet inte om jag är ovanligt klen men efter hemfärd , mat i magen och jobbförberedelser inför morgondagen så däckade jag i soffan. Jätteskönt! Men jag saknar lilla Elvira på sin filt förskräckligt mycket…


Kram från Ingmarie

4 Comments

  1. Tanken på vasaloppsspinning tilltalar mig (och har märkligt nog alltid gjort). Men det kanske är för att jag (fortfarande) inte har fått tummen ur att faktiskt genomföra det. Fyra timmar är tufft alltså. Men jag är ju en långpass-segis, mer än en explosiv sprinter så…. 🙂

    Kram M

  2. Men alltså hur räcker svetten till spinning OCH hot yoga? Jordens mest svettiga aktiviteter… jag hade försvunnit i en pöl och drunknat. Fast du har ju koll på det där med att simma 🙂

    • Ingmarie

      Den räcker inte! Kissade inte på hela dagen trots flitigt vätskepimplande?

Comments are closed.