Maj-frostad

Jag vet att jag inte (direkt) kan påverka vädret, och jag vet att det inte spelar någon roll vad jag tycker och vill när det gäller den biten, men vintermundering i maj för att cykla till coach-uppdraget… Är det riktigt vettigt? Eller ens normalt?


Vantar, mössa och tjockjacka i maj ö h t förresten. Ska det vara så? Jag hade ju plockat undan allt det där.


Känns verkligen absolut ofattbart att utebadet öppnar om mindre än 12 dagar. Men jag kommer vara där även om det snöar på tvären! 😜 Tycker nämligen man ska hålla i de fina traditionerna. 😊 (Jag vågar vara så där kaxig för jag vet ju att där finns även Sveriges härligaste bastu.)


Men just i dag var jag tacksam över både att få vara i en inomhus-bassäng, hinna bli klar innan tokrusningen och bastun efteråt.


Vad har du hittat på för att hålla värmen i dag?

Kram från Ingmarie

4 Comments

 1. Alltså varför bor man ens i det här landet? Jag blir galen…. fast det hjälper ju inte heller 🙂

  • Ingmarie

   Om en vecka när värmen kommit tänker vi: Hur kan man INTE vilja bo i det här landet. 😉

  • Ingmarie

   “Problemet” är inte själva bassängen egentligen, den är supernajs, utan vägen till och från den. De meterna kan upplevas som vääääääääldiiiiiggggt långa. 😉

Comments are closed.