Solskenscyklist

Om vädret alltid varit som nu med åtminstone 18-20 grader, eller om jag bott i typ Australien, hade jag plättlätt kunnat bli både cyklist och triathlet. Hade t.o.m kunnat stå ut med deras tramsiga klädkoder bara jag fått värme och sol.😜 För cykla i ljummen morgonsol, särskilt i skogen, är härligt! Klarade mig dessutom med bara en ynka vurpa och ett litet skrapsår. 

Men jag är för dålig (läs för feg) cyklist för att svettas några större mängder så just den biten fick bli i yoga hot salen. I stället för lunchpaus. Gäller ju att passa på när jobbet lyckades vara precis i närheten i precis rätt tid. Eller om det kanske var jag som planerat så himla bra.😍

Kram från Ingmarie

4 Comments

 1. Det är verkligen bästa cykelsäsongen nu! Särskilt om man bor i närheten av blommande rapsfält 🙂

  • Ingmarie

   Ja jag ser bilder på rapsfölt som får ögonen att tåras. Så vansinnigt vackert!

 2. Lycka om vädret alltid varit så här! Känns som jag lever minst 100% mer just nu. Älskar det! ☀️☀️☀️☀️

  • Ingmarie

   Jag håller med till fullo! (Det där att det behövs regn vill jag helst inte lyssna på… Men det kan ju regna på nätterna tänker jag!)

Comments are closed.