Inne vs ute

Här står jag i tuben och försöker se cool och osvettig ut.


Vet i sjuttsingen om jag lyckades men det bra med 08a land är att absolut ingen bryr sig för jag är inte precis ensam om att åka hem direkt från träningen. Två löp-pass på raken innebär ju nämligen en hel del svett. Särskilt det första för tro det eller ej men Sats Indoor Running innebär full klass även på sommaren. Helt ofattbart i min värld.

Det intressanta är att det var 100% tjejer som var med just i kväll. Plus mig men jag får ju liksom betalt för att göra det. Undra varför? Jag hoppas det inte är av rädsla för att springa ute. I så fall skulle ett bra alternativ ha varit att köra Sats Outdoor Running som jag hade direkt efter. (Den korta pausen mellan passen var förresten absolut tuffast på hela kvällen. Du som försökt byta kläder snabbt när svetten rinner vet exakt vad jag menar…😜)

Det perfekta löparvädret gjorde det ännu mer obegripligt att någon väljer att köra på hamsterband. De som valde utevarianten fick istället uppleva fart och fläkt i fina Humlegården. Betydligt "trevligare". Ingen kom dock därifrån osvettig om jag säger så. Inte jag heller som sagt var. Men eftersom förmiddagspasset var mer osvettigt, plus att även det var ute, så anser jag dagen ändå hamnat i någon slags balans.😀

Kram från Ingmarie

2 Comments

  1. Jag gör det varje måndag. Försöker korva av svettiga kläder mellan pass. En nästintill omöjlig uppgift! Förstår inte heller att hamsterbanden kan vara fulla så här års. En inte helt ogrundad gissning är att ffa tjejer är rädda för att de ska vara långsammast i en utegrupp och att det liksom inte märks lika väl inomhus… synd verkligen, då alla utepass jag varit på (och lett) är upplagda så att de ska passa alla!

    • Ingmarie

      Det är en konst att svira om svettig!😜 Din teori kan nog tyvärr stämma… Det festliga är att där var ganska många tjejer med även på utepasset. Och de var inte först om jag säger så…😜

Comments are closed.