Det finns (nästan) alltid någon liten fördel att haka upp sig på

När man (redan) saknar de där riktigt goa varma dagarna som maj bjöd på så gäller det att försöka se fördelarna med “bara” 20 plusgrader och moln.

Det finns t.ex ingen risk att man kommer svettig till jobbet efter att ha cyklat dit. Inte ens om man trampar järnet upp för Sjukhusbacken. Det är heller ingen större risk att det är knökfullt på Eriksdalsbadet. Däremot vet man med bestämdhet att bastun känns extra ljuvligt efter att ha varit i plurret en längre tid.

Det är också helt ok att vara “tvungen” att sitta still en hel utbildningsdag på jobbet när man vet att det är ganska svalt ute. Särskilt när man har denna vyn!

Klena försök till fördelstänk för en sån som mig som vill ha minst +25 grader och sol mest hela tiden men visst lyckades jag ändå ganska bra?🤪

Kram från Ingmarie

4 Comments

  1. Twins! Det är bara du som skulle förstå mig när jag tycker det är kallt nu! / Hon med stickad tröja när de andra har linne…

    • Ingmarie

      haha! Enäggs t o m! jag hade luva på mig i går. När andra hade linne. haha. Och jag lovar att det finns INGEN som har så mycket extra attiraljer som mig för att slippa frysa på simningen. Jag har typ vintermundering när andra simmar barbackat! haha

Comments are closed.