Laddar

Jag har börjat räkna ner både till semester och race. Kl 22 på söndag sker det första och kl 08 på lördag det andra. Lördagen kommer bli skittuff med minst 9-10 timmars jobb men jag måste testa för att veta om jag ens kan fundera på ÖtillÖ. ( Jo jag tvivlar och velar fortfarande och kommer troligtvis fortsätta tills det är dax.🤪😱)

Det blev korta relativt hårda intervaller plus styrka innan jobbet i ett försök att hålla nervsystem och muskler alerta. Nu blir det bara lätta korta pass resten av dagarna innan lördag. Hur det än går så vet jag att jag inte hade kunnat göra varken mer eller annorlunda och det är bra nog tänker jag. Mer kan man ju liksom inte göra.😀

En cool bild har jag i alla fall! Made by Anders. Me, my shadow and I.😄

4 Comments

 1. På lördag blir det jätteskoj!! Jag har en man som är lite trött efter ett ultralopp så vi får se hur det går. Vi ses snart!

  • Ingmarie

   Ja såklart det blir! Såg ju din mans bedrift! Är det honom du ska köra med? :-O

  • Ingmarie

   Vi får se hur cool jag är… Det är lätt att vara entusiastik och positiv när det är massor av veckor kvar. Inte lika enkelt när det handlar om dagar. Och då mena jag INTE semestern för den klarar jag galant! 😀

Comments are closed.