Typiskt bra…

…andra semesterdag och därmed andra dagen jag är helt klockfri! (Jag lovar jag ska sluta tjata om att jag är ledig. Snart…🤪) Har enbart roat mig i dag!

• Slog på stort och tog helt nya dojjor till dagens löptur. Eller nya och nya förresten. Mina fötter kan ju bara ha Newtonskor och jag vet precis vilka av deras modeller som funkar. Denna modellen har jag haft i 18 evigheter och fördelen med det är att jag behöver inte “gå/springa in dem”. Bara sätta på och kuta iväg. Vilket jag gjorde!

• Löpning utan tidspress är grymma grejer! Jag lät känslan styra. Är förvånansvärt fräsch och jag tror inte det blir något bakslag efter helgen. Det borde kommit i dag i så fall. Även om vi höll låg fart så höll vi trots allt på ett tag menar jag. Drygt två timmar njutning i skogen fick jag i alla fall i dag. Bättre kan det inte bli!

• Alla utegymen vi har här omkring är guld! Smidigt, enkelt, effektivt och samtidigt får jag njuta av solen ännu lite mer. Kör oftast ca 20 min när jag ändå passerar något. Dock inte varje gång för då skulle det bli typ varje dag för även om jag gillar det massor så är det inte roligt. Och jag skulle bli stor som en ladugårdsdörr. Kanske.. Vilket skulle innebära att jag behöver köpa ny garderob och det är inget jag varken tycker är skoj eller har råd med. Alltså kör jag (svenskt) lagom.🤪

• Kommer aldrig tröttna på att äta medhavd homemade (vego)lunch med denna vyn. Aldrig, aldrig, aldrig.

• Vyn innehåller ju en av mina favvosjöar. Bara att rulla i och simma så länge man vill och orkar. Och inte fryser för våtdräkten fick vila. Våtdräkt är en fantastisk uppfinning, och jag är oerhört tacksam att jag har två stycken olika, men simma utan är ändå det bästa. Här snackar vi frihet! Det var roliga små vågor också!

Hoppas du också haft en fin tisdag!

Kram från Ingmarie

4 Comments

  1. Ahhh, måste man styrketräna och bli stor för att få shoppa ny garderob alltså? 🙂 Då kanske jag skulle börja. Är ju lite shoppingsugen men har svårt att motivera mig med den låda kläder som står och skrotar här hemma… fast korta tights har jag verkligen inga. Det kanske man får köpa utan att behöva bygga större lår först? 🙂

  2. Det där med löpning utan klocka – vilken grej! Är ett måste för mig i år. Och när jag någon gång bryter mot det (har bara hänt två gånger i år), då kommer en stress direkt.

    • Ingmarie

      jag hade klocka, det har jag alltid, men det är mest för att veta hur länge jag har hållit på och/eller för att inte missa komma till tex jobbet i tid. 😀 Däremot skiter jag fullständigt i fart och distans. På tävling kan jag dock tycka det är kul att veta exakt men jag gråter inte om klockan är glömd/inte funkar. 🙂
      Vad stressar dig om du inte har en klocka?

Comments are closed.