Kallt!

Tro det eller ej men jag har frusit så jag hackat tänder i dag. Två gånger t.o.m!😳

Dock inte på land och inte några jättelånga stunder men tillräckligt länge för att jag undrat hur jag någonsin ska lära mig hantera kyla igen.😱

Första gången var när jag körde vattenlöpning. Efter 50 min gav jag upp. Då hade det bildats istappar i både hår och näsa. Typ i alla fall…

Andra gången var under kvällens simträning med De luxe-gänget. Jag var där lite tidigare vilket min kompis Lena också var och eftersom hon ville prova simma i blåst och vågor så hakade jag på. Jag må vara en fryslort av rang men jag är då inte särskilt svårövertalad när det gäller träning. Alltid något…🙄 Inne vid kanten såg det inte så farligt vågigt ut men på andra sidan sjön när motvinden slog till fick vi jobba på riktigt bra för att inte fastna där ute och garanterat frysa ihjäl. I alla fall jag… Karaktärsdanande som sjuttsingen! Hann bara upp och vända för lite tjitt-tjatt med resten av gänget innan vi skulle i igen för det “riktiga” drillet och det var då fryset slog till med full kraft. Men kul var det! Coach Ulf hade ledigt så det var Coach Tomas som höll i taktpinnarna. Fick flera aha-upplevelser och tror banne mig jag kom upp ytterligare ett pinnhål i min simstege. Vissa saker är helt klart värda att hacka tänder för!

Kram från Ingmarie

2 Comments

 1. Jag återkommer till det där med din sjösjuke kompis. Du skrev att hon inte hade öronproppar och fick vatten i öronen. Bidrog det till sjösjukan eller var det primärt vågorna som var orsaken.

  Du fryser, ja du är väl för vältränad . . .

  • Ingmarie

   Ja saknaden av öronproppar gjorde att hon blev sjösjuk då vattnet kommer direkt in i örat och påverkar balansnerverna. 🙂 Är det då dessutom vågigt, som det var, så blir det ännu värre.Sen är vi olika såklart och en del känsligare än andra och klarar det inte ö h t trots öronproppar.

   Nej jag fryser för jag är klen. 😀 Vet många vältränade som inte fryser och vice versa. 🙂 Så så enkelt är det inte.

Comments are closed.