Tvärslut

Första dagen på jobbet efter “ledigheten” och jag är helt slut och totalt utmattad! Mitt jobb måste vara bland de bästa för att skapa sig uthållighet och för att lära sig nonchalera både törst, hunger och toanöd. 🤪 I alla fall under de flesta arbetspass. Jag må vara klen i dag men jag vet att jag fortare än snart är inne i det igen.

Tiden går i alla fall fort som sjuttsingen när det är full rulle och viktigast (förutom att ta hand om patienterna vill säga) är att foten har hållit sig hyfsat glad och smärtfri hela dagen! Inte bara för allt traskande och stående på de hårda betonggolven utan även för morgonjogg och kvälls-vattenlöpning. Hurra för det! Tröttheten är trots allt snart borta igen. Ska bara ladda om mig lite.😄

Kram från Ingmarie

2 Comments

  1. Det är jobbigt att jobba. Marathon är mycket lättare, då får man ju dricka var tredje kilometer och slänga sig handlöst i gräset efter bara ett par timmar 🙂

    • Ingmarie

      Plus att det är roligare! I swimrun får man ju dessutom vila benen emellanåt vilket gör att man kan hålla på ännu längre. 😉
      Dock tar en mara mer än ett par timmar för mig. haha. 😀

Comments are closed.