Märkligheter

Ibland händer det verkligen inget speciellt alls utöver det gamla vanliga sova,äta, träna, jobba, sova, äta, träna, jobba osv osv i en Never ending story. Ibland blir det mer av det ena och ibland mer av det andra. Ja du vet. Livet helt enkelt.

Jag har under söndagen och måndagen helt klart haft övervägande mest av jobb. Särskilt i går då jag under hela passet var på toa en gång och då “rasten” blev en stående 5-minutare då jag mer eller mindre hetsåt det som hanns med från min matlåda. Att somna efter sådana kvällspass är inte helt enkelt. Tror jag lyckades någon gång vid 01.30-02. Och man kan kan ju inte sova hur länge som helst dagen efter för då pajjar ju hela planeringen. Inkl träningen och att hinna till jobbet igen.🤪

Därför är det egentligen väldigt märkligt att jag kände mig, och faktiskt var, extra stark i dag. Flera (styrke)PB och massor av energi hela dagen! Även på jobbet.

Det är som sagt var mycket man inte begriper här i livet. Särskilt inte kroppen. Eller så är det den där månen igen. Vad vet jag?

Kram från Ingmarie

4 Comments

 1. Skönt att få vara pigg och stark. Kroppen kommer säkert att kräva sin återhämtning vid ett annat tillfälle och då kommer du att känna det 🙂

  • Ingmarie

   O ja! Min kropp brukar tala högt! 🙂 Och skallen har lärt sig lyssna hyfsat bra nu för tiden. 😀

  • Ingmarie

   ja! Men visst är det konstigt? Elle rinte. Kroppen går såklart på högvarv. Den kan ju bli väldans seg av för mycket sömn också. 🙂 Lagom är (som för det mesta) bäst. 🙂

Comments are closed.