Hellre gråfeeling än (grå)vitslafs

Ingen har väl missat hur grått det är och hur tidigt det blir mörkt nu? Men som jag och bästa Lisa konstaterade under vårt sociala vattenlöpningspass: Hellre regn och grått hela vintern än snö för i 08a land blir det ändå bara slask, slir, modd och halka.

Jag kan i och för sig leva utan både snö och vinter oavsett hur enkelt som helst. Mörker är jobbigt men det går liksom att värja sig mot och “bota” miljarder gånger enklare än kyla och halka. Ljus finns och går att skapa plättlätt. Kakel och bassäng är långt ifrån sjö och hav men det ger ljus lyser upp!

Och träning ger som bekant härliga endorfiner men vill man ha ännu mer så finns inget bättre än att Sprada. Jag lovar! Det ger en garanterad både energi- och endorfinkick som röjer bort varenda grå nyans! Förresten, hur skulle jag kunna motstå?😍

Kram från Ingmarie

2 Comments

  1. Jag kan bara hålla med. Det får gärna vara grått och regnigt hela vintern, bara vi slipper halka och snökaos. Här på Österlen räcker det att det kommer två snöflingor, sen kommer man varken fram eller tillbaka på vägarna…

    • Ingmarie

      Samma på väst-bästkusten. och i 08a land. Man riskerar livet, eller i alla fall armar och ben, bara av att vakna när de där två snöflingorna kommer. :-O

Comments are closed.