Nilsson the frog

Det var andra gången på bara tre dagar jag gick upp i snorottan för att via Alfridas stormvindar och isgator ta mig till Eriksdalsbadet. Alla som känner mig inser att det är medaljläge på det!

Men så skoj är det som sagt var att simma med Team Snabbare och Coach Ulf att jag alltså masar mig upp utan att ens snooza! Vi bjöds på ett riktigt skoj och utmanande intervallpass som gav mjölksyra ut i örsnibbarna. Och darr i varenda lekamen. Kanske därför jag ser ut som en groda.🤪

Kram från Ingmarie

4 Comments

  1. Fy sjutton för det där isiga!!!

    Och jag är lite avis på din simträning. En dag kanske jag kan simträna igen. Har alltid gillat det, även om jag inte får till den där crawl-andningen ordentligt.

    • Ingmarie

      Om jag kunde lära mig crawla så kan ALLA det! Jag lovar. Men man måste öva. 😉

Comments are closed.