Hopp och tröst

Min arm är mer eller mindre helt ok nu. Känner egentligen bara av den när jag simmat (för) länge och när jag gör fel. Det sista är ju faktiskt bara bra.🤪

Benet är inte lika lyckligt. Vattenlöpning funkar fortfarande fin-fint, körde t.o.m intervaller i dag, och cykla funkar ok. Inte för att jag trampar några jättelånga rundor (tycker ju cykel är ganska trist) men sammanlagt blir det ändå några mil bara av att jag transporterar mig. Gå/stå/sitta är inga som helst problem. Det börjar helt enkelt bli sådär att jag funderar på att testspringa. Men nu när jag förlikat mig med tanken på att det högst troligt inte blir något Borås swimrun om 2,5 veckor så tänker jag att det är väldigt onödigt att testa för tidigt. Men det svider så klart en smula i swimrun-hjärtat. Ännu en gång har jag fått “bevis” på att det där med att planera långt i förväg inte verkar vara min grej nu för tiden. Min skalle riktar helt in sig på det gamla tävlingstänket då lagd plan ligger och liksom stänger av kroppens alla signaler. Då blir det så här. Tvärstopp. För kroppen är så himla intelligent! Och smart! Med facit i hand skulle jag bromsat ännu mer då jag kom hem, och efter påskens tokjobberi, för jag var verkligen trött. Ffa sovtrött. Men jag lyssnade dåligt så nu får jag stå mitt kast. Och kanske skämmas lite för jag borde ju ha lärt mig…

Jag har ju mina boys Guru-Danne och Micke som hjälper mig så jag vet att det kommer bli bra. Jag vet bara inte när.

Så jag kör det jag kan. Och tröstar mig duktigt.

T.ex med Espresso house nya ”Veganska cappuccino med ärtmjölk”.

Vet inte varför de inte har havre-cappu längre men det funkade bra med denna också! Supergod och inget djur har behövt lida för att jag ska få njuta.❤️

Tröst-shoppat har jag också gjort. I favvo-butiken.

Ingen stor påse men med väldans fint innehåll! Två baddräkter och ett par medium-stora paddlar. Här ska simmas och byggas axlar-rygg-arm-muskler med färg!

Så nu känner jag mig lite mer som min neon-girl. Färgfull och lite små-cool. 😀

Kram från Ingmarie

4 Comments

 1. Kan bara hålla med, man borde ha lärt sig. Men här sitter vi… kan bara skylla på att jag älskar träningen så mycket att jag ibland blir både blind och döv..
  anyway… havrecappu!!! Har de slutat på espresso house i Sthlm?!?! Inte här i skåneland, dricker en just nu! Men min favokaffebar har bytt till sproud. Det funkar men är inte lika gott! Jag dör om alla byter… tur att jag har en lastpall ikaffe i mitt sovrum 😀

  • Ingmarie

   Den kom med! Kommentaren alltså. 🙂 Och varför byter alla? varför inte ha båda?????

 2. Trodde jag kommenterade här i morse…. men den verkar inte ha fastnat 😱. Har de tagit bort ikaffe på EH??? Inte här i skåneland ännu, men på min favoritkaffebar 😩. Sproud funkar men det är ju inte i närheten så gott…
  Blir lite orolig nu ju ☺️

  • Ingmarie

   jag tror den finns som “Latte med extra skum”. Helt crazy! Nästa gång ska jag be om en vanlig E med iKaffe och se vad som händer…

Comments are closed.