Lång-tisdag

Some days alltså.

Klockan 09.15 hade jag yogat, mediterat, käkat frukost, borstat tänderna, klätt mig, cyklat till tuben som tog mig till Medis, gymat ca en timme, duschat och var på väg till jobbet.

Klockan 09.50-18.30 jobbade jag non-stop-fullrulle-mångasteg- ingenvila. Förutom de 30 min jag hade rast mellan 14.30-15. Då satt jag faktiskt ner…

Hade det inte varit för att solen sken, Eriksdalsbadet ligger på vägen hem och att jag toklängtade efter både att vara ute och att få sänka ner min trötta kropp i vatten så hade jag åkt hem direkt och lagt benen i högläge. Men jag vet av många års erfarenhet att pool-run i princip aldrig är fel. Inte i dag heller.

Nu är klockan 21. Jag har kommit hem, packat upp, gjort kvällsmat och lagt benen raklånga i soffan. Trött. Och nöjd.

Kram från Ingmarie

2 Comments

  1. Vilken evighetsmaskin! Underbart med ljusa kvällar så man kan träna efter jobbet. På vintern checkar min kropp ut och intar nattläge när det blir mörkt. Nu behöver jag inte krångla in träning innan jobb och på lunchen för att få det gjort! Underbart ☀️

    • Ingmarie

      Ja visst är det ljuvligt! Jag är ju samma som dig (igen) och det är en av anledningarna till att jag flyr Sverige vintertid…

Comments are closed.