Fördel skiftjobb

När man jobbar oregelbundna (och obekväma) arbetstider har man fördelen att vara ledig på vardagar. Vara ledig en solig och varm måndag är ruskigt fint! Särskilt nu innan alla semestrar drar igång.

Det är oftast gott om plats i skogen oavsett men extra mycket en vanlig vardag. Samma på utegymen. Jag håller mig fortfarande till jogg-gång för att inte förvärra något och varje steg framåt är bra. Även om de är långsamma.

Benet är varken bättre eller sämre men jakten på en MR-tid har i alla fall börjat för nu vill jag veta vad som felar. Inte tro.. Tur jag är envis för det är ingen enkel uppgift. 😱

Simma är däremot (hyfsat) enkelt för det mesta. Och härligt! 20 grader i plurret nu. Makalöst ju!  Det må se lugnt ut i vattnet men jag kan berätta att långt där borta var det rejält guppigt och en hel del vita gäss. Men det gick bra! Jag höll mig filbunks-lugn trots en hel del (våg)kallsupar.

Jag hängde inte riktigt med de här grabbarna i vattnet men hänga på bryggan med dem grejar jag däremot galant!

Kram från Ingmarie

4 Comments

  1. Jag borde också jaga MR-tid men har liksom inte tagit mig tiden. Men snart ska jag få tummen ur. Så länge det funkar att cyklar glömmer jag liksom bort min höft….

    • Ingmarie

      Jag ficjk börjajaga ultraljuds-tid. Gick fort men helt meningslöst. De såg ingenting. (Vilket jag anat redan innan men det ska ju sparas pengar..) Så nu får läkaren ändå ordna MR-remiss och allt blir dyrare. Suck… Har du fått någon tid ö h t?

Comments are closed.