Man vet…

…att det flyter på lätt och bra och att man är in the zone när man helt plötsligt under löpturen  ”vaknar upp” mitt i skogen och undrar hur i all sin dar man hamnade där. Och t.o.m nästan inte vet var man är. 🤪 Och när man inte heller ens märker de där backarna som brukar betyda mjölksyra och andnöd från hell. Rätt som det är är man liksom bara hemma igen trots att man kutat i 70 minuter.😁

…att det varit en extremt lugn kväll när jag tillbringat 1/5 av arbetstiden så här. (Och jag var lika extremt tacksam över det. )

…att det finns de som antingen inte kommer sova alls, alternativt sova som om man vore medvetslös, när månen ser ut som en rund boll. För påverkar oss det gör den garanterat. Mer eller mindre. (Själv tillhör jag kategorin “påverkar mer”…)

Kram från Ingmarie

 

 

2 Comments

  1. Jag har två kollegor som kommer till jobbet som trasor när det är fullmåne, för att de aldrig kan sova. Själv märker jag inget. Jag är dock extremt trött pga mörkret och hade nog kunnat somna med en ångvält i samma rum!

    • Ingmarie

      jag är mer att antingen sover jag inte alls, som dina kollegor, eller så sover jag som en medvetslös. Denna gången är det det sistnämnda. An tar mörkret bidrar… Du tar väl d-vitamin?

Comments are closed.