Återhämtad

I skrivande stund är klockan ca 20 på kvällen och jag sitter hemma  i soffan och mår ganska väl igen. Det är som sagt var “tur” jag har bra sätt att reboosta mig på efter jobb-helger som den som varit. De är ju tyvärr inte ovanliga… För att göra en lång story kort ang. just det så har jag, förutom att ha skrivit ännu en avvikelserapport och mailat cheferna, även pratat med min närmsta chef i telefon i dag. Jag var inte bara galet trött i går. Jag var även arg, frustrerad och förtvivlad. Innan har jag hållit igen lite på ilsk-krutet men i dag struntade jag i det. Det är inte ok att ha det så här på jobbet och det är inte mig det är fel på. Jag jobbar på som fasen och jag gör det bra!

Så nu hoppas jag det blir som hon lovat. Mer personal på helgerna.Antalet svårt sjuka och belastningen är nämligen inte mycket vi kan göra något åt.

Jag har i alla fall varit ledig i dag. Och laddat om.

Började med ett simpass. Totalt omotiverad innan, och det har nog aldrig tagit så lång tid innan jag ens var ute ur duschrummet., men efter bara 100 meters insim blev och kändes allt riktigt bra! Det var som om allt negativt rann av mig där och då. Och efteråt. Ja du som vet känslan du vet.

 

Efter ett riktigt spännande möte (jobbrelaterat med en “fortsättning följer) så blev det gymet. Också ett väldans bra ställe för att bli av med frustration om du frågar mig.

 

 

Kram från Ingmarie

2 Comments

Comments are closed.