En märklig tid

Det är en konstig och förvirrande tid vi lever i just nu. För en del människor har livet helt stannat av. För andra, som mig och mina kollegor, går det i en rasande fart och allt förändras hela tiden. Jag är absolut inte den som jobbar hårdast men jag jobbar hårt och jag gör mitt yttersta för att det ska bli bra. Vi måste göra det bästa av denna situationen oavsett. Och komma ihåg att also this will pass.Vi vet dock inte när, eller ens hur. Kanske det är så enkelt att det är något vi ska lära oss även om det just nu kan verka totalt obegripligt…

Men jag är säker på att allra, allra tuffast har de sjuka och deras anhöriga. Det är ett krig och en kamp som inte går att slåss mot. Man får bara vänta, hoppas det går bra och ta all den hjälp som går att få.

Grips inte av panik men var försiktig.❤️

Kram från Ingmarie

2 Comments

  1. Annika

    Så tacksam för alla grymma människor som jobbar i vården. Tack för allt ni gör!

Comments are closed.