Midsommarafton 2020

När jag går upp kl 06.10 en (för en gångs skull) ledig midsommarafton då vet man att det är något extra speciellt. Nämligen det här.

Morgonsim med TS-gänget! Och en kanadagås-familj.🥰Andra simmet blev i Flaten och det blev också min målgång i det virtuella Engelska kanalen simmet!

Firade detta plus det makalöst fina vädret (vem minns förra gången solen sken så här på midsommar?) väldigt enkelt men fint x två.🥳 Dock inga jordgubbar. De kostade 75kr/l och var inte ens mogna!

Glad Midsommar!🇸🇪

Kram från Ingmarie

2 Comments

 1. Underbara midsommar! Måste ha varit den finaste och regnfriaste någonsin. Inte ens 2018 (när alla dagar mellan maj och augusti var typ 30 grader) hade vi en fin midsommar. I alla all inte på Höga kusten där jag var…
  Men utan jordgubbar alltså. Det hade jag inte överlevt. Klämde nog två gratis-liter helt själv. Mitt jordgubbsland altlså – Det enda i mitt trädgårds-liv jag är stolt över. Och då blundar jag för tistlarna….

  • Ingmarie

   Ja det är makalöst! Måtte det hålla i sig lääääänge!
   Och jo jag vet. Älskar också jordgubbar men jag kunde liksom inte motivera mig till att köpa kraftigt besprutade omogna för den pengen… (Jag har ätit lika dyra men de var åtminstone mogna.. haha) Det kommer fler chanser!Och jodå, man överlever. 😉

Comments are closed.