Lite mindre fascinerande fult och fler upptäckter

Kreativitet är energikrävande som attan. Inte som fysisk ansträngning såklart men man kan verkligen bli vansinnigt trött. Särskilt när man fokuserat länge och mycket på något projekt. Men det ingår och det är också galet skoj! I dag har det ”fascinerande fula” jag ”lyckades” få till i går börjat bli åtminstone mindre fascinerande fult.😱 Vi får se hur denna Donna blir när hon är klar. Om hon nu ens blir klar.🤪

Som extra bonus i dag har vi fått en genomgång  av en del av alla olika verktyg som man kan använda sig av. Allt från penslar och skrapor till köksredskap och naturmaterial. Tror detta var min 10e verktygsdemonstration men jag lär mig nya trix och knep varje gång! Superskoj! Det finns precis hur mycket som helst att upptäcka, utveckla och testa när det gäller konst. Och man blir aldrig för gammal för att prova.

Jag började dock dagen med en timmes swimrun. Riktigt härligt!

Och jag avslutade med att åka till übersöta lilla Spillersboda och vara med på Norrtälje triathleternas simträning. Inget avancerat men det finns en bana man kan simma utan risk att bli påkörd av något fartvidunder och lite sällskap är aldrig fel. Supertrevligt!


Det finns även en kort swimrunbana visade det sig! Tänk vad man kan hitta även på det minsta lilla stället!

Det blev dock inget långsim. Hade bara baddräkt och flytbrallor på mig och med ynka 17 grader i vattnet blir åtminstone jag ganska snabbt nedkyld. Någon mer än jag som längtar efter värmen?

Kram från Ingmarie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 Comments

  1. ja alltså värmen, var blev den av? Jag hade TIO grader på min morgoncykling och fick rota fram vantar…. men för mig som är inne och jobbar tre veckor känns det ok. Jag får ju nästan panik av att sitta inne om det är strålande sommar därute 😀

    • Ingmarie

      Som sagt var, vi ÄR Reims! Jag blir deprimerad om jag inte får vara ute en solkskensdag!

Comments are closed.