Bling bling på posten

Dagens långpass gjorde att jag klarat av ännu en Virtual Challenge.

Den första var ju den när jag simmat över Engelska kanalen (virtuellt alltså) och i dag kom den medaljen med poste! Jättefin! Och jättestor! Vilken kul grej alltså! Nu måste jag bestämt anmäla mig till en till!

Långpasset gick förresten över förväntan. Antagligen för jag under 2 av de där 3.20 timmarna hade sällskap av Josefin och Ulf.

Några få långa pass till sen är jag så redo jag kan för LED. Jag både längtar och fasar. Förhoppningsvis finns både orken och styrkan där nu men allt kan hända på ett så galet långt lopp. (45 km löpning + 10 km sim. ) Särskilt om det blir kallt…

Jag gillar förvisso ice- och coldswim men på sommaren vill jag det ska vara varmt! När jag hade kommit över till andra sidan Källtorpssjön under kvällens simpass kände jag att det inte var läge att köra något längre pass. Jag frös helt enkelt. Men det kan bero på att jag körde utan våtdräkt… Och 30 min är i alla fall bättre än noll tänker jag.

Kram från Ingmarie

2 Comments

  1. Shit vilket flow du har! Bara tuffar på! Ser helt fantastiskt ut! Du kommer briljera i vilken galen tävling du än ställer upp i, det är jag helt säker på!

    • Ingmarie

      Åh tack, men du vet hur det är. Det kan verka bra på pappret men allt kan hända.

Comments are closed.