Lördagsmorgnar de luxe

Även om jag inte varken direkt jublar eller skuttar upp ur sängen när klockan ringer tidigt så är jag lika glad och tacksam varje gång jag kan vara med på Team Snabbares lördags-sim. Klockan 08 är vi alla redo att hoppa (eller gå) i vattnet för 90 minuters distans-och tekniksim.

Dagens coacher. Tomas och Pål.

Och fika såklart! På vår lilla fika-klippa!

Foto:Tomas Granberg

Denna sommaren går det ju dessutom att lägga till en timmes yoga efteråt. Mycket bättre än så kan en lördag nästan inte börja.

Sim- och yogacoach Pål.

Bra för balans, skuldror, axlar och höfter.

För övrigt vill jag rekommendera ännu ett ”Sommar”. Den med Miss Li. Det jag hört av hennes musik är inget jag direkt minns jag gillar men detta, DET var bra! T o m JÄTTE-bra!

Kram från Ingmarie 

2 Comments

  1. Utomhusyoga kan vara det bästa! Älskar det! Den där posen har jag dock aldrig testat med benet lyft. Måste testa. Men det där med morgnar alltså, kan vara det som avslöjar att vi inte är twins (och simningen då…) Jag vaknar varje morgon mellan 5:53 och 6:00. Utan klocka. Och oavsett när jag lägger mig. Börjar faktiskt bli läskigt…

    • Ingmarie

      Åh men det är ju underbart! Jag hade nog gjort det också efter ett tag om jag inte jobbat skift!

Comments are closed.