Vad gör folk…

…före/efter jobbet?

Dvs de som inte tränar. Jag fattar att man kan städa, laga mat och en massa annat men jag menar för att få energi och ork. Eller är det bara jag som tycker shopping, städ, biltvätt och sy gardiner är mest tråkigt och energikrävande?

Själv behöver jag träna för att palla jobba. Trots, eller pga beroende på hur man ser det, jag har ett ganska rörligt jobb. Åtminstone sitter jag inte särskilt mycket. Ibland inte alls. Och ja, man blir trött i benen av det. Då gäller det att ha just ork och energi.

Däremot kör jag sällan riktigt hårda pass innan jobbet. (Med några få undantag.) I dag blev det ett lugnt löp-pass inklusive sprada (med kläderna på) och lite yoga.

Det är ju tur vi är olika men jag är säker på att fler skulle må bättre om man var ute och rörde på sig mer före/efter jobbet. Vad tror du?

Kram från Ingmarie

2 Comments

  1. Nej jag fattar inte heller. Och alltså det där med trädgård. Jag offrade en hel dag på ogräsrensning och nu ser det likadant ut igen. Då kunde jag ju lika gärna ha tränat…. 1 kg eller 2 kg ogräs ser ju liksom likadant ut i alla fall…

    Jag hade dött om jag bara skulle städa efter jobbet. Då kunde man ju lika gärna jobba för att slippa liksom…

    Nej heja träning. Det blir man trött och pigg av på samma gång. Bästa!

    • Ingmarie

      Jag har 3 blomkrukor på balkongen. Eller 4 om man räknar det jag sått själv. Det räcker! (Ps. inget ogräs heller. 😉 ) Städhjälp hade varit najs men känns liksom inte riktigt befogat…

Comments are closed.