Som en sommardag

Det är helt makalöst så fina dagar september bjuder oss på! Och det verkar hålla i sig! Underbart om du frågar mig.

Sprang en lugn runda bl.a runt Flaten och det var helt omöjligt att inte hoppa i vattnet. Helt stilla och ljummet. Jag blev alldeles vimmelkantig av lycka!

Trots det fina vädret valde jag ändå att roa mig en timme inomhus på gymet. Jag tycker ju faktiskt det är roligt! Körde bl.a PT-Rafaels specialkettlebell-pass och den som inte blir trött av det fuskar!

När jag var hemma igen bytte jag om fortare än kvickt och tog hojjen ner till Söderbysjön. Kunde bara inte låta bli. Bara jag och änderna. Nästan helt stilla och absolut ljuvligt i vattnet. (14 grader för att vara exakt.) Bättre än så kan man banne mig inte ha det en fredagskväll. Eller vad tycker du?

Kram från Ingmarie

2 Comments

  1. Fint väder… hmmm. vi har haft det fulaste vädret på mycket länge här nere. Ösregn hela dagen. Så mycket att jag tillät mig att ta bilen till gymmet. Det händer max två gånger om året… Fast nu skäms jag lite när jag skriver det, det finns ju regnkläder…

    • Ingmarie

      Oj! Fascinerande!Vi hade rejält med regn i morse men resten av dagen har varit magisk!
      Och man får lov att ta bilen ibland. 🙂

Comments are closed.