Dubbelflyt

Jag är inne i ett sånt där stim att jag helst vill simma varje, varje dag. Det är kul och känns superbra just nu. Coach Tomas pass i morse gick hur bra som helst och jag tyckte knappt jag hade hoppat i och börjat förrän vi var klara.😄

Bara att njuta och vara tacksam så länge det varar.🥳🤩

Det kanske är nu, när jag känner att jag har flyt och är lite odödlig, som jag ska nyttja presentkortet jag fått från Vansbrosimningen för att hjälpte dem lite med sim-banor i somras.

Kram från Ingmarie

2 Comments

  1. Jag har bara simmat tjej-vansbro…. i våtdräkt. Problemet är att när man simmar tantsim i våtdräkt så flyter rumpan och bentagen blir ovanför vattenytan. Jag trodde ALDRIG jag skulle komma fram. Och Fredrik gick på kanten och höll på skratta ihjäl sig….

    • Ingmarie

      Det krävs en bröstsimdräkt för bröstsim. 🙂 Du får lära dig crawla!Jag klurar på den där 10 km-simningen…

Comments are closed.