Obeskrivbart

Det är minsann inte lätt att försöka beskriva en dag som varit Obeskrivbart rolig, vacker, magisk och svettig på en och samma gång.

Men jag ska göra mitt bästa.

Svettigast i dag var utan tvekan löpturen. Jag fick feeling och förlängde både en och tre gånger vilket gjorde att jag fick lite bråttom på slutet och fick gneta på rejält för att inte bli sen. Tack och lov var benen riktigt pigga trots gårdagens övningar. Turen runt Sperlingsholms gods är en av mina absoluta favvo-rundor. Den har liksom allt. Grusvägar, asfalt, trail, skog, vatten och öppna fält. Färgerna gjorde ju inte det hela direkt sämre…

Farmor och farfars hus en gång för längesedan när jag var liten. I den trädgården brukade jag bada i en järnbalja.

Det enda som väl saknades för att passet skulle vara absolut perfekt var en sprada men Nissan är både osäker och omysig…. Jag har faktiskt abstinens!

Varit i vatten har jag förvisso ändå. Dels har det regnat som attan hela eftermiddagen och kvällen och dels har jag simmat med Maria. Nu kanske det ser ut som vi simmar lika snabbt men det gör vi INTE. Inte ens när jag har paddlar eller fenor hänger jag med henne. Det du ser är nämligen ett proffs men bra blev det och kul hade vi!

Vackrast, mysigast och på något vis mest magiskt var ändå ridturen på Ishof Islandshästar i Nannarp.

Jag har ridit på många ställen och på väldigt många hästar i mina dar och detta är utan tvekan topp 3 på alla sätt och vis. De som driver det och de som jobbar där är så snälla, omtänksamma och välkomnande att man helst vill flytta dit direkt. Du vet så där så man bara känner sig som hemma så fort man kliver in genom dörren. Det är extremt välskött, hästarna är top-notch (inga trötta tur-ridningspållar där inte), allt är super-välorganiserat och naturen – wow alltså! Som att rida i en sagobok!

Så himla härligt att kunna göra det med mamma (hon är en krut-tant så jag vet vad som väntar!) och att få gosa in sig med härlig häst-doft! Gissa om jag redan längtar till nästa gång…

Kram från Ingmarie

4 Comments

  1. Tack snälla för dina fina ord❤️ Värmde långt in i själen, du vet, när man känner att man jobbar åt rätt håll❤️

Comments are closed.