Träningsdagbok

Jag undrar om jag snart är den enda på planeten som skriver träningsdagbok för hand? Och jag har inte tänkt att ändra på det. För mig är detta nämligen så himla mycket bättre än att bara logga in sin träning på någon websida som man inte ens vet om den kommer finnas om två år.


Jag har en hel låda med handskrivna träningsdagböcker från tidernas begynnelse tills nu och det är jättekul att ha.

Det är rena nostalgitrippen att läsa dem och en påminnelse om allt kul man gjort, vilka fantastiska upplevelser jag haft och resor jag gjort tack vare löpningen och vilka underbara människor jag fått träffa. För tro mig, man glömmer! De här gör att jag inte gör det. Jag skriver nämligen oftast både om när, var, hur och med vem jag tränat.


I dag t ex skrev jag in att jag kutat ett lugnt 70 minuters pass och träffade på en kär gammal löparkompis och hennes man. Jag skriver alltid tiden jag tränat. En kvarleva sen den tid det inte fanns GPS-klockor. Ja så länge har jag hållit på.. Om du undrar över det inringade k:na i högerkanten så är det hur jag jobbar. K= kväll.

 

Hur gör du?

Kram från Ingmarie

 

 

 

 

 

2 Comments

  1. Jag tycker det är riktigt coolt att du skriver för hand! det kan ingen nånsin ta ifrån dig!
    kul att sitta och läsa i efterhand.
    Jag har gjort lite blandat i omgångar, har en del handskrivet men långt ifrån allt. Ett tag skrev jag bara i bloggen då varje pass beskrevs detaljerat. En sak som är konstant är jogg.se där finns all min träning registrerad sen 2007.

Comments are closed.