Söndag igen

Märkligt hur snabbt den lediga tiden liksom bara försvinner. I ärlighetens namn gör även tiden på jobbet det. Om det är för att det är roligt eller för att det är så galet mycket att göra låter jag dock vara osagt…🙂

Det har i alla fall varit en helg med mycket fysik aktivitet. Ett av de bästa sätten att hålla sig frisk och glad på om du frågar mig. (Gåendet/ståendet på jobbet räknas dock inte dit.)

Förutom sånt där som att städa, göra matlådor och handla hann jag med både intervaller och utegym i går. Att säga att det var “lätt” är att ljuga rejält men jag kände mig stark och glad! Sånt kommer man långt med! 😀

4 x (5-3-1 min) med 1 min vila i kuperade spår blev det.

Det blev även ännu ett kallsim i Söderbysjön. Det gäller att passa på! Varje tillfälle räknas och varje gång är lika härlig. Änderna var där liksom en två-bent liten filur som sprang förbi. (Dvs Anders.) Faktum är att det kom tre till som doppade sig när jag var klar. Det sprider sig! 🤩🥳


Med facit i hand är jag extra tacksam över att jag fick en rejäl energibrist av att springa med Kari och fyrbenta Sälka innan jobbet i dag. Den behövdes om jag säger så..🥺
Hur har din helg varit?

Kram från Ingmarie 

4 Comments

 1. B.J.

  Kutade Fornstigen på Lovön. Inte helt lätt att hitta med all “FörbifartStockholm”-byggnation, men det löste sig till slut 😉 Åsså lite utegym.

  Misstänker att vi ligger på säsongsfinalen vad gäller en del uteaktiviteter. Kanske dags att gå in i en lugnare del av året. Öka inomhusaktiviteterna och minska utomhus-dito ;-(

  Lämpliga skor för löpning i snö är dock inköpta 😉

  /B.J.

  • Ingmarie

   Det låter som en fin löpväg. “Fornstigen”. (Är det en stig?) Jag kör löpning ute året runt (undantag intervaller om det är för slirigt) men resten får bli inne. 🙂 Men jag tror att det är lite bra att ta det lite lugnare ett tag under årets mörka period. Som man gjorde förr. Vad tror du?

 2. Helgen var najs fast lite ensam. Familjen borta och ensam hemma med en spindel. Fast jag hade förberett mig med ett pussel. Då behövs inget annat 😀 Utom ett par löparskor 😀

  • Ingmarie

   Tycker det låter som en riktigt skön helg! Pussel är skitskoj! Vi gjorde det mycket i Usa.

Comments are closed.